Bedankt voor de fijne jaren en avonturen…

Helaas vandaag een minder leuk blog om te delen. Van de week heb ik afscheid moeten nemen van een maatje waar ik meer dan 10 jaar veel avonturen mee heb beleefd. Een lastige keuze waar ik toch wel een paar maanden mee bezig ben geweest.

We maakten ergens in 2009 kennis met elkaar en in de jaren die daarop volgden, hebben we bijna alle dagen samen gedeeld. Je was er in de bus en trein naar school, maar ook tijdens mijn opleiding vergezelde je me bij diverse projecten.

Eindhoven was niet de enige stad die we aandeden. We zijn samen door heel Nederland gereisd. IT problemen oplossen was onze expertise en veel mensen deden een beroep op ons. Wat fijn om weer te vertrekken terwijl je blije gezichten in de achteruitkijkspiegel van de auto ziet.

Je hebt me nooit in de steek gelaten en was er altijd voor me. Vrijwel altijd had je voldoende energie om mij te voorzien van antwoorden als ik met problemen zat. OK, soms had je even wat tijd voor jezelf nodig en moest je opladen.

We hebben ook samen een aantal presentaties mogen geven in Utrecht of bij bedrijven en stichtingen op locatie. Wat waren we een team samen. Niet te stoppen. Ook heb je me geholpen met het schrijven van tientallen blogs voor mijn website.

Je was nooit een dag ziek en na al die jaren zie je er nog steeds hetzelfde uit. Maar de laatste jaren kostte alles net iets meer energie. Iets vaker bleef je thuis of moest je even op adem komen. De wil was er, maar je werd oud. Begrijpelijk, geldt ook voor mij.

In 2019 heb je nog kennis mogen maken met mijn vriendin. Die accepteerde je zoals je was maar noemde je wel fossiel. Toch was je van harte welkom bij haar, je mocht gewoon lekker in de lounge bank liggen. Was de zon in de zomer te fel dan werd er een afscherming voor je geregeld.

Ook dit avontuur komt nu ten einde en ik bedank je voor de vele jaren samen. Wat hebben we veel plezier gehad, veel geleerd en veel bereikt. Zonder jou zou ik niet zo goed zijn geworden in de wereld van de IT.

Tim

 

Over wie heb je het nu in bovenstaand verhaal?
Ik heb deze maand afscheid genomen van mijn Asus UL50VG laptop. Met een leeftijd van 10+ ben ik enorm trots dat hij het zolang uitgehouden heeft.

De meeste laptops houden het maar 4-5 jaar uit. Het enige wat ik in al die jaren heb vervangen is de harde schijf door een SSD. Vooral in het begin heb ik hem dagelijks gebruikt. Hoeveel laptops ken jij die zo oud zijn en nog steeds zo goed functioneren?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.