Brownies of appeltaart laten bezorgen door de brievenbus

Brownies per post…

Dit jaar werd ik door mijn zus verrast op mijn verjaardag. Zij had brownies verstuurd die precies door de brievenbus paste. Ik was helemaal niet bekend met dit concept. Maar laten we eerst met het belangrijkste beginnen, ze waren super lekker, een echte aanrader!

Inmiddels zijn er in Nederland meerdere bedrijven die brownies per post versturen, maar de mijne kwamen van Browniesperpost.nl. Een mooie website die het bestellen van de brownies al leuk maakt. Ze hebben een ruime keuze en ook speciale edities per seizoen. Zo kan je op dit moment de Sinterklaasbox bestellen waarmee je samen met kinderen brownies kan versieren.

Brownies per post versturen kost wel wat, snel minimaal 10 euro, maar de kwaliteit is echt top. Ze worden in een leuke verpakking verstuurd en je kan er ook nog een persoonlijk tekstje aan toevoegen.

Brownies per post bestellen voor bezorging via de brievenbus.
Browniesperpost.nl voor de brievenbus.

Appeltaart via de brievenbus…

Geen fan van chocola of brownies (hoe kan dat nou)? Geen punt want je hebt ook een vergelijkbare dienst voor appeltaart via de brievenbus. Deze dienst wordt geleverd door Brievenbustaarten.nl gevestigd in Gorinchem. Qua kosten kom je inclusief verzendkosten rond de 15 euro uit.

Deze heb ik dit jaar al een keer als verassing bij mijn ouders laten bezorgen. Tijdens een bezoek aan mijn ouders mocht ik ook nog een stukje proeven. Net als de brownies heerlijk van smaak en goed gevuld met appel.

Brownies of appeltaart niet goed? Tegenwoordig hebben ze ook ook boterkoek die door de brievenbus past.

Appeltaart online bestellen die vervolgens bezorgd wordt in de brievenbus.
Brievenbusbaarten.nl voor appeltaart door de brienvenbus.

Conclusie:

Het zijn beiden leuke concepten om mensen mee te verassen via de brievenbus. Het enige nadeel is dat de verzendkosten het wel prijzig maken. Daar kunnen deze webshops overigens niets aan doen. We leven helaas in een wereld waar mensen verwachten dat verzendkosten gratis zijn, maar dit geldt alleen voor de grotere webshops zoals Coolblue en Bol.com.

Als je een goede appeltaart bij een lokale bakker koopt ben je ook al gauw 10 euro kwijt. Deze zou je dan nog zelf moeten bezorgen en dat kost ook benzine. Onder aan de streep zal het verschil daarom niet zo groot zijn.

Heb je nog geen leuk idee voor kerst of sinterklaas, dan is het bezoeken van deze Browniesperpost.nl of Brievenbustaarten.nl de moeite waard.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.