Kan website niet bezoeken in Safari op iPhone, blijft laden

Probleem:

Website wordt niet meer ingeladen in Safari op iPhone.De laatste paar dagen kan ik de website Bndestem.nl niet meer bezoeken in Safari op mijn iPhone. De website blijft maar laden. Eerst dacht ik dat het aan de internetverbinding lag maar ik kon andere websites wel bezoeken.

Als ik Bndestem.nl op mijn laptop bezocht werd deze gewoon ingeladen. Het lag dus niet aan de internetverbinding of de website maar eerder aan mijn smartphone.

Safari opnieuw opstarten loste het niet op.

Oplossing:

De oplossing bleek te zijn om de cache van Safari te wissen. Nadeel is dat je hiermee ook alle cookies en geschiedenis van bezochte websites kwijtraakt. Maar zo af en toe alles verwijderen is nooit verkeerd, scheelt ook weer ruimte.

  1. Open de “Instellingen” app (tandwiel icoon)
  2. Ga naar beneden tot je “Safari” ziet staan en druk daarop
  3. Ga naar beneden tot je “Wis geschiedenis en websitedata” ziet staan en druk daarop
  4. Afhankelijk van de hoeveelheid data kan dit enkele seconden duren
  5. Bezoek nu de website in Safari die voor problemen zorgt

Oplossing getest op:

iPhone SE 2020 met iOS 14

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.