Bestel jouw labels op Crazylabels.nl en bespaar geld

Ieder jaar worden er in december kaarten via de post verstuurd om elkaar een fijne Kerst en een gelukkig nieuwjaar te wensen. Om ervoor te zorgen dat mijn kaarten bij de juiste adressen worden bezorgd maak ik gebruik van geprinte labels. Jaren geleden heb ik hiervoor een Dymo LabelWriter aangeschaft. Een ideaal apparaat die binnen een paar seconden het label print.

In de laatste maand van het jaar kan het aantal labels erg hard oplopen. Het is daarom fijn als je kan besparen op de aanschafkosten. Zo kan je een extra kaartje sturen. Goedkope labels kan je bestellen via Crazylabels.nl. Zij bieden labels aan voor Dymo, Brother, Zebra en Lettertapes. Nog geen Dymo LabelWriter? Bekijk dan de starterspakketten.

Screenshot van Crazylabels.nl waar je goedkoop Dymo labels kan bestellen.
Bron: Crazylabels.nl

Prijsvergelijking

De adreslabels op Crazylabels.nl zijn niet de originele labels van Dymo zelf. Als vergelijking neem ik de labels van het type Dymo 99010. Wil je een rol originele labels dan betaal je al snel 5 euro voor 130 labels. Kies je voor het eigen merk van Crazylabels dan betaal je 1,50 euro per rol. Een label blijft een label toch?

Betaal voor het merk

De reden dat de originele labels van Dymo bijna 3 keer zo duur zijn komt omdat Dymo een merk is. Vergelijk het met de inkt van HP. Die is ook stukken duurder dan wanneer je inkt besteld van het huismerk van 123inkt.nl. Daarnaast zijn de marges op labelprinters en printers heel laag. De fabrikanten gaan vaak pas geld verdienen wanneer en labels en inkt worden verkocht.

Kwaliteit

Over de kwaliteit van huismerk labels hoef je niet te twijfelen. Ik heb beiden soorten labels geprobeerd maar geen verschil gemerkt in de afdruk. Wist je trouwens dat een Dymo apparaat geen inkt gebruikt? De tekst op het label wordt via verhitting in het label gebrand net als bij een kassabon. Het voordeel is dat de tekst niet hoeft te drogen en niet uit kan lopen. Een klein nadeel is wel dat de tekst na verloop van tijd kan vervagen.

Crazylabels.nl

Heb je de volgende keer labels nodig? Bestel ze dan eens via Crazylabels en bespaar. Je kan betalen via iDeal, PayPal of Creditcard. Bestel je onder de 50 euro in de webshop dan moet je wel 4,95 euro verzendkosten betalen. Boven de 50 euro is de verzending gratis. Het voordeel hiervan is dat je weet dat verzendkosten niet in de productkosten verwerkt zitten.

Voor nog geen 10 euro kan je de kwaliteit proberen. Via de onafhankelijke website Trustpilot zijn 193 beoordelingen gedaan waardoor de score op 4.9 uit 5 komt. Dit levert ze het niveau “Uitstekend” op.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.