Online borrelen met een borrelpakket kan ook gezellig zijn

De maanden december en januari zijn kenmerkend voor de vele borrels bij bedrijven, sportverenigingen of bij mensen thuis. Wij mensen houden nu eenmaal van gezelligheid, sfeer en bij elkaar zijn. In dit blog lees je over het borrelpakket online.

Digiborrel.nl maakt online borrelen mogelijk.
Bron: Digiborrel.nl

De gezellige kerstborrels

In december heb je de wel bekende kerstborrels, trekken mensen hun foute kersttrui aan. Er wordt een lekker biertje gedronken en een hapje gegeten. In januari wensen we elkaar het beste voor het komende jaar, bespreken we de plannen voor de komenden 12 maanden en heffen we een glas champagne.

Maar sinds begin 2020 is de wereld verandert. Ik hoef natuurlijk niet meer toe te lichten wat er is gebeurt want deze tijd gaat de geschiedenisboeken in. Het komt zeker goed daar ben ik van overtuigt, maar gezellig samenkomen met grote groepen mensen zit er al maanden niet meer in. De vraag is zelfs wanneer dit in 2021 wel weer mogelijk wordt.

Online ontmoeten

Toch kunnen we nog steeds borrelen alleen noemen we dat voortaan online borrelen. Vrijwel iedereen is gewend geraakt aan digitale momenten via Microsoft Teams, Zoom of Google Hangouts. De kans is groot dat je het voor jouw werk gebruikt of dat jouw kinderen het nodig hebben voor school.

Hoe werkt online borrelen

Ben jij verantwoordelijk voor die jaarlijkse borrel op het werk? Dan weet je dat daar best wat tijd in kan gaan zitten. Boodschappen doen, mensen uitnodigen en de ruimte gezellig aankleden. Na afloop mag je ook alles weer opruimen.

Het grote voordeel van online borrelen is dat iedereen thuisblijft. Dus het kantoor blijft schoon en jij hoeft niets te versieren. Natuurlijk kan je wel jouw collega’s uitdagen om thuis versieringen aan te brengen. Ik heb tijdens een borrel meegemaakt dat medewerkers heel fanatiek foto’s van hun tafel maakte. Vooral omdat er een prijs gewonnen kon worden.

Besteed het online borrelen uit

Sinds 2020 zijn er ook bedrijven die dit voor je kunnen regelen. Zij zorgen voor de boodschappen en de online ontmoetingsplaats. Een van die bedrijven is Digiborrel.nl. Bij hun kan je een borrelbox bestellen voor jouw online moment.

De kosten bedragen 13,95 euro per persoon met een minimale afname van 5 personen. Dat online borrelen via Digiborrel.nl een succes is kan je herleiden uit de vele grote klanten zoals Salesforce, de gemeente Amsterdam en de ANWB.

Voor het eerder genoemde bedrag regelen zij alles voor je. Dit is zelfs inclusief gratis online vermaak wat zij zelf legendarisch entertainment noemen. Zo voorkom je met een Pubquiz die stille momenten als niemand meer iets te vertellen heeft. Of wat denk je van Ranking the Colleagues dat vooral leuk is als je veel van elkaar (denkt te) weten.

Nog een laatste voordeel is dat mensen bier of wijn kunnen drinken en ze niet meer met de auto naar huis hoeven te rijden. Wel zo veilig en verantwoord.

Sla die borrel niet over

De wereld is nu eenmaal anders, maar dat betekent dus niet dat die gezellig momenten met collega’s overslagen moeten worden. Natuurlijk zit er een prijskaartje aan een borrelpakket online, maar dat geldt ook voor die borrel in de fysieke wereld.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.