Vriendelijke KPN medewerkster en maandelijks geld besparen

Geld besparen door KPN te bellen.Bij mijn eigen atletiekvereniging ben ik verantwoordelijk voor de IT infrastructuur. Begin 2021 kreeg ik van het bestuur het verzoek om het huidige abonnement bij KPN aan te passen.

Er werd gebruik gemaakt van bellen + internet + tv, maar door de lange sluiting van de kantine werd de tv al maanden niet meer aangezet. Op deze manier kon er maandelijks geld bespaard worden.

Binnen 1 minuut een medewerkster aan de lijn:

Normaal zou ik dit online regelen via ons KPN ID maar omdat die niet meer werkte, en bij het bestuur niemand wist hoe je in moest loggen, besloot ik te bellen. Binnen 1 minuut kreeg ik een vriendelijke medewerkster aan de lijn en ik legde de situatie uit. Zij begreep de situatie en gaf aan dat haar zoon, die polo speelde, ook al een lange tijd niet meer bij zijn vereniging was geweest.

Tijdens het opzoeken en controleren van de gegevens vertelde ik dat ik zelf deed hardlopen. We hebben ook nog over voetbal gepraat en over sporten in het algemeen. Best een gezellig gesprek. Maar ze kwam ook met een goed voorstel waardoor wij extra geld konden besparen. De producten die we hadden bestonden niet meer. KPN is overgestapt op Hussel zodat een klant voor een vast bedrag zelf kan bepalen wat hij nodig heeft.

> Lees meer blogs over KPN

Tien euro per maand besparen:

We betaalden 60 euro en gaan nu 49,50 euro betalen. Een maandelijkse besparing van 10,50 euro en jaarlijks 126 euro. De medewerkster heeft er zelfs nog voor gezorgd dat we de eerste 6 maanden maar 37 euro hoeven te betalen. Toch fijn dat je als bestaande klant bij KPN ook nog een cadeautje krijgt.

Aan het einde van het gesprek gaf ze duidelijk aan wanneer het abonnement in zou gaan. Daar was geen twijfel over mogelijk. Ook vertelde ze hoe het nieuwe abonnement op de eerst komende factuur zou worden verrekend.

Conclusie:

Het loont als sportvereniging om af en toe te bellen met KPN of Ziggo om kritisch te kijken naar het abonnement dat je hebt. Misschien heb je het TV abonnement niet nodig of is een andere samenstelling goedkoper. Overstappen behoord ook tot de mogelijkheden.

Deze medewerkster heeft voor mij in ieder geval voor een positieve ervaring gezorgd en die deel ik daarom hier ook graag.

Geld besparen met zonnepanelen:

Naast deze maandelijkse besparing gaan we bij de atletiekvereniging ook zonnepanelen aanschaffen. Dit is een behoorlijke investering voor de langere termijn die zich zeker gaat terugverdienen. Mocht je als sportvereniging daar geen geld voor hebben dan kan geld lenen ook interessant zijn.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.