Reclame gemakkelijk doorspoelen in de Ziggo Go app

Reclame snel doorspoelen in de Ziggo GO app.Iedere week worden er op TV films uitgezonden. De films die ik interessant vind en nog niet heb gezien neem ik op zodat ik die later terug kan kijken. Waarom? De belangrijkste reden is dat ik dan de reclames door kan spoelen.

Ik snap dat televisiezenders afhankelijk zijn van de inkomsten uit reclames, maar ze worden zo vaak herhaald en zijn te saai.

Terugkijken in Ziggo Go app:

De films kijk ik terug via de Ziggo Go app, die ik stream naar een Google Chromecast, die weer aangesloten zit op een TV. Een chromecast kost 40-50 euro en is het geld zeker waard. Werkt super.

Als je in de Ziggo Go app tijdens een reclame vooruit wil springen gaat dat met horten en stoten. Ik snap dat ook wel want de stream loopt een aantal seconden vooruit. Spring je 30 seconden verder dan moet de stream daarvoor nog gedownload worden.

Reclame doorspoelen:

Je hebt twee mogelijkheden in de Ziggo Go app wanneer het op doorspoelen aankomt. Je kan de balk vooruit schuiven met je vinger of een aantal keren op de + 30 seconde knop drukken. Met de balk kom ik altijd uit op de verkeerde plek en met de + 30 seconden moet ik telkens wachten tot de stream weer afspeelt om te bepalen of ik juist zit.

Reclame snel doorspoelen:

Dat horten en stoten is best wel irritant wetende dat een reclame 2-4 minuten duurt en ongeveer iedere 30 minuten terugkomt. Kan dat niet sneller? Het antwoord is JA. Ziggo zal dit niet leuk gaan vinden. Sorry, maar dan moeten ze reclames maar leuker maken.

De oplossing is om op de pauze knop te drukken en dan op + 30 seconden te drukken tot het einde van de reclame. Dan druk je weer op afspelen en wordt de stream vanaf dat punt hervat. Hiermee voorkom je dat horten en stoten effect.

> Bekijk meer blogs over Ziggo

Tel de eerste keer hoe vaak je op + 30 seconden hebt gedrukt. Dan weet je het volgende reclame blok hoe vaak je op de knop + 30 seconden moet drukken. Op deze manier kan je in de Ziggo Go app snel door alle reclames heen springen.

Is Netflix geen optie?

Het antwoord is zowel ja en nee. Netflix heeft geen reclames, maar heeft ook weer niet alle films en series. TV heeft ook niet alle films en series maar wel een diverser aanbod.

2 reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.