My Crunchy Munkey plaatst persoonlijk bericht in chocoladereep

Een aantal weken geleden stond ik bij de Jumbo in de rij voor de kassa. Tijdens het wachten zat ik te staren naar een scherm met reclames. Een van die reclames was van My Crunchy Munkey die beweerde op een originele manier een lekkere reep chocolade te kunnen maken.

My Crunchy Munkey

Wie houdt er nou niet van chocola? Dus thuis heb ik op mijn laptop de website opgezocht Mycrunchymunkey.com. Het is een simpele maar duidelijke website die meteen uitlegt wat hun chocoladerepen uniek maken. Wil je niet lezen? Kijk dan het filmpje aan de rechterkant. Ik waardeer websites die lekker to the point opgezet zijn.

De chocolareep die je besteld is 21 cm bij 16 cm en ongeveer 1 cm dik. Voor de chocola wordt het bekende merk Callebaut uit België gebruikt. Via de aankoop van cacaobonen wordt het welzijn van de cacaoboeren verbeterd.

Kies de smaak van de chocola op My Crunchy Munkey.
Bron: Mycrunchymunkey.com, kies de smaak.

Een persoonlijk bericht in de reep

Wat mijn aandacht trok was dat je een persoonlijk bericht aan de chocoladereep toe kan voegen. Deze wordt niet in de verpakking gestopt maar in de chocoladereep. Op de Kinder Verrassingseitjes na heb ik dat nooit eerder gezien. Op deze manier kan je een origineel bericht verstoppen in de reep voor een verjaardag, trouwerij, als excuus of een ander mooi moment.

Kies toppings

De minimale prijs voor een My Crunchy Munkey chocoladereep is 15,95 euro. Maar dan heb je bijvoorbeeld alleen een reep melk of puur. Het leuke is dat je deze kan versieren met toppings. Je moet dan denken aan stroopwafels, M&M, speculoos, hazelnoten.

Voor meer smaken en om je alvast lekker te maken zie onderstaande afbeelding. De toppings kosten 1 euro per stuk maar zijn het zeker waard. Anders kan je net zo goed een chocoladereep kopen in de supermarkt.

Versier jouw My Crunchy Munkey reep met diverse toppings.
Bron: Mycrunchymunkey.com, versier jouw My Crunchy Munkey reep met diverse toppings.

Een cadeautje verstoppen

Na het kiezen van de toppings kan je door naar de volgende stap. In deze stap kan je optioneel een cadeautje kiezen zoals een ring of armbandje. De mogelijkheden zijn beperkt tot de ruimte in de chocoladereep. Heb je zelf andere ideeën voor wat je in de reep wil stoppen? Neem dan contact met ze op voor de mogelijkheden.

Het persoonlijke bericht

De laatste stap is het kiezen van een kaartje met een leuke opdruk. De keuze is reuze zoals je kan zien op onderstaande afbeelding. Aan dit kaartje kan je jouw persoonlijke tekst toevoegen. De tekst mag maximaal 300 tekens zijn en wordt geprint. Het kaartje dat je kiest wordt in een plastic verpakking in de chocoladereep gestopt.

Selecteer een kaartje voor jouw persoonlijk bericht bij de My Crunchy Munkey.
Bron: Mycrunchymunkey.com, selecteer een kaartje voor jouw persoonlijk bericht .

Praktijktest

Natuurlijk heb ik een praktijktest uitgevoerd voordat ik dit blog geschreven heb. Ik voelde me toch wel een beetje verplicht…. Ik heb gekozen voor melk en de volgende keer ga ik voor puur. Dan kan ik ze vergelijken.

Ik heb gekozen voor de toppings stroopwafel, marshmallows en hazelnoten. De stap met sieraden heb ik overgeslagen maar ik heb wel een persoonlijk bericht toegevoegd.

De totale kosten voor de My Crunchy Munkey reep komt uit op 18,95 euro. Daar bovenop komt er nog 2,99 euro verzendkosten. De totaalprijs voor deze persoonlijke chocoladereep wordt daarmee 21,94 euro.

Conclusie

Binnen 1 week werd mijn bestelling via de brievenbus bezorgd. De chocoladereep is mooi verpakt in een gouden verpakking. Dit geeft het geheel een zeer luxe uitstraling. De My Crunchy Munkey reep is op zijn beurt nogmaals in plastic verpakt.

Nou verwacht je natuurlijk een foto van mijn chocoladereep. Helaas dacht ik hier pas aan nadat ik de reep in stukken gebroken had. Veel te nieuwsgierig naar het resultaat en de smaak heb ik de verpakking opengemaakt. Je proeft de kwalitatief goede chocolade meteen, heerlijk zacht van smaak. Mijn gekozen toppings maakte de reep nog lekkerder.

Als ik het in een cijfer uit zou moeten drukken is het een 8,5.

Ik kan je alleen maar adviseren het te proberen. Natuurlijk is 20 euro niet heel goedkoop maar dit is het wel waard. Je krijgt best veel chocola en iedere chocoladereep is uniek en handmatig gemaakt wat toch toch de nodige arbeid vereist.

Chocola is niet echt mijn ding

Lees dan mijn blog over het bestellen van appeltaart of boterkoek door de brievenbus.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.