TasteWP.com is nu ook beschikbaar in het Nederlands

Ruim een maand geleden heb ik een blog geschreven over Tastewp.com. Via deze website kan je een tijdelijke WordPress omgeving registreren. Handig om nieuwe plugins of thema’s te testen. De omgeving wordt automatisch verwijderd na 7 dagen. De dienst is gratis en heeft geen beperkingen, hooguit schijfruimte.

Tastewp.com kan je ook gebruiken voor het geven van een cursus. Je kan een bestaande WordPress website met bijvoorbeeld All in One migrate plugin heel gemakkelijk overzetten naar een tijdelijke omgeving op Tastewp.com. Klaar met de cursus? Geen probleem want de sporen worden automatisch verwijderd.

Alle sites die je in Tastewp.com maakt kan je ook heel gemakkelijk exporteren naar een andere server.

Tastewp.com is nu ook beschikbaar in het Nederlands.

Nu ook in het Nederlands!

Nadeel was alleen dat de volledige site nog in het Engels was en niet iedereen kan Engels. In overleg met het bedrijf achter Tastewp.com heb ik daarom alle teksten vertaald naar het Nederlands. Hier ben ik wel even mee bezig geweest.

Zie je een verkeerde vertaling?

Ik heb van Tastewp.com een bestand met alle Engelse teksten gekregen zonder toelichting waar deze tekst wordt getoond. Hierdoor ontbreekt de context dus. Het kan voorkomen dat ik bepaalde woorden of zinnen niet juist heb vertaald.

Gebruik je Tastewp.com in het Nederlands en zie je een fout? Meld het dan via mijn contactformulier dan geef ik de wijziging door. Natuurlijk mag je ook zelf direct met Tastewp.com contact opnemen.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.