Dit is het 1000ste blog op Timdehoog.nl

Na velen jaren blogs schrijven heb ik vandaag het 1000ste blog gepubliceerd. Toch een mijlpaal waar ik trots op ben. De afgelopen jaren heb ik veel blogs geschreven over diverse problemen en oplossingen. Leuk om daar dagelijks honderden mensen mee te helpen.

Iedere week ontvang ik vragen of problemen waardoor ik weer meer leer. Ook de bedankjes onder blog berichten zijn top om te lezen! Alle bezoekers wil ik daarvoor bedanken.

Het 1ste en 1000ste blog

Het eerste blog op mijn website is gepubliceerd op 13 april 2007 met als titel Review www.kaaienloop.nl in de krant. Inmiddels is deze website al weer twee keer voorzien van een nieuw design. Maar ik doe nog wel steeds het onderhoud.

Dit blog wat je nu aan het lezen bent is het 1000ste blog. De afgelopen jaren heb ik veel meer tijd geïnvesteerd in mijn blog. Dit heeft voor meer blogs gezorgd, meer bezoekers, meer reacties en ook meer samenwerkingen met bedrijven.

Nieuwsgierig naar mijn statistieken? Lees dan het blog over de statistieken van 2020 waar je kan lezen dat het aantal paginaweergaven in 2020 met 33% is gestegen.

Stijging in het aantal blogs

Schreef ik vanaf 2007 de eerst 5 jaar nog geen 20 blogs per jaar is dit aantal enorm gegroeid in de afgelopen 4 jaar. In 2018 waren dit er 163 en in 2020 waren dit er al 216.

Voor dit jaar verwacht ik ook niet minder dan 200 blogs te publiceren. Maar het is en blijft een hobby.

Veel geleerd in de afgelopen 14 jaar

Mijn manier van schrijven is verbeterd door het zo vaak mogelijk te doen maar ook door feedback van mijn lezers. Ik ben de content ook korter gaan schrijven. Geen kwantitatieve maar kwalitatieve content.

Voor blogs waarin ik problemen en oplossingen bespreek hanteer ik een vaste indeling. Deze indeling zorgt ervoor dat mensen snel de juiste informatie kunnen vinden. Daarnaast probeer ik de content ook voor iedereen begrijpbaar te houden. Niet iedereen is een expert.

De blogs optimaliseer ik ook zeker voor zoekmachines om zoveel mogelijk bezoekers te trekken. Zo doen mijn blogs over Dymo en TP-Link het enorm goed.

Ik schrijf soms blogs en verwacht dan niet dat het veel gelezen zal worden. Dan wordt je toch verrast als het blog opeens tientallen keren per dag bezocht wordt. Andersom is ook het geval. Denk je top content geschreven te hebben, maar heeft niemand interesse. Het blijft experimenteren maar dat houd het ook leuk.

Winactie 50 euro Coolblue bon

Op 9 november publiceerde ik het blog met als titel Raad wanneer het 1000ste blog wordt gepubliceerd en win waarin ik aan lezers vroeg om te raden wanneer het 1000ste blog gepubliceerd zou worden. Ik gokte zelf rond 15 april 2021 en ik zat dus fout.

Ik heb tientallen mails ontvangen van lezers met datums. Maar helaas was er geen een datum goed. Toch vind ik het leuk om met deze mijlpaal een de prijs weg te geven en heb daarom gekeken wie er het dichtst bij 29-03-2021 zat.

De prijs gaat daarom naar Maureen en Daniëlle  van Bloem-in bloemisterij in Raamsdonksveer met als datum 1 april. Zij krijgen binnenkort de Coolblue tegoedbon toegestuurd zodat ze daar iets leuks van kunnen kopen.

2 reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.