Een Android VPN verbinding gebruiken op een Android smartphone

Gebruik een Android VPN verbinding van VPN Nederland.Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Zelfs kinderen van 14 jaar zie ik al met de nieuwste iPhone lopen terwijl ze Instagram of Tiktok checken. Veel mensen zijn verslaafd aan een smartphone jong en oud, het maakt niet uit, een smartphone maakt vrijwel al onze avonturen mee.

Je wilt boodschappen doen? Even checken tot hoe laat dat kan. Honger? Laten we pizza bestellen. Ik verveel me, Tiktok zorgt voor uren vermaak. Maar in alle voorgaande situaties maak je gebruik van internet. In een paar seconden reis je digitaal over de wereld om informatie te verzamelen.

Websites bezoeken

Natuurlijk doe je met jouw smartphone geen dingen die niet mogen. Maar onbewust bezoek je dagelijks tientallen websites. Om dit mogelijk te maken heb je een abonnement met internet geleverd door een internetprovider. Die internetprovider weet dus precies welke websites jij bezoekt want jij geeft via hun internetverbinding opdracht om naar een website te gaan.

Voor de grap moet je aan het einde van de dag op jouw smartphone eens de browsergeschiedenis openen. Dan zie je welke sites jij allemaal bezocht hebt. Wedden dat je naar onderen moet swipen?

Al die sites worden door een internetprovider per IP adres in een logboek geregistreerd die de politie na goedkeuring van de rechter op kan vragen. Daarnaast heb je ook nog de sleepwet die in 2017 voor veel onrust veroorzaakte. Deze is voorgesteld door de AIVD en MIVD om op grote schaal data te onderscheppen. Ze zien zo welke websites jij bezoekt ongeacht of ze deze informatie nodig hebben.

Android VPN

Heb je een Android smartphone? Dan kan je hier heel gemakkelijk iets tegen doen door een Android VPN verbinding te nemen van bijvoorbeeld VPN Nederland. Met een VPN verbinding ga je niet via jouw eigen internet provider het internet op maar via een willekeurige server in Nederland. Jouw IP-adres veranderd dus ook op regelmatige basis.

Op internet worden ook gratis VPN verbindingen aangeboden maar het algemeen advies is om die niet te gebruiken. De kans is groot dat ze toch gegevens van jouw verkopen aan andere partijen inruil voor inkomsten. Betaalde VPN verbindingen zijn ook helemaal niet \duur. Al helemaal niet als je ze per jaar betaald.

Veilig internetten

Naast het feit dat niemand kan zien welke websites jij bezoekt kan je ook content kijken die niet in Nederland beschikbaar is. Ben je in het buitenland en wil je content kijken die alleen in Nederland beschikbaar is? Ook daarvoor kan je jouw VPN verbinding gebruiken. Je merkt niet dat je een VPN verbinding gebruikt. Het enige belangrijke is dat je hem wel activeert. VPN Nederland heeft snelle servers. Op internet wordt zelfs gezegd sneller dan het internationale grote NordVPN.

Openbare gratis WIFI netwerken

Overal in Nederland zijn WIFI netwerken en mensen met een kleine internetbundel maken daar graag gebruik van. Denk aan cafés, hotels en theaters. Maar niet al die WIFI netwerken zijn veilig. Gebruik hiervoor dan ook een VPN verbinding. Op deze manier ga je niet via het WIFI netwerk het internet op maar via een van de servers van de VPN aanbieder. Je kan zo veilig een bestelling plaatsen of internetbankieren.

Leuke introductiefilm

VPN Nederland is een 100% Nederlands bedrijf, je ziet het al terug in hun logo. Bezoek ook zeker hun website, al is het alleen maar om hun grappige introductiefilm te bekijken. Ze werken met supersnelle servers in Nederland door middel van Smart DNS en beloven niet te weten wat jij op internet doet. Ze hanteren een streng logbeleid om zo min mogelijk te registreren, hooguit om een stabiele en veilige VPN verbinding te kunnen leveren.

Ze zijn al door meer dan 100 mensen gereviewd op de onafhankelijke website Kiyoh met een gemiddelde van 8,9. Op slechte reviews van klanten reageert het bedrijf ook en ze proberen de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Dit is ook zeker een pluspunt.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.