De iPhone 13 is uit inclusief beschermende hoesjes

In september heeft Apple de opvolger van de iPhone 12 aangekondigd ook wel bekend als de iPhone 13. Wederom een prachtig mooi toestel die standaard in zwart, wit, blauw, roze of rood geleverd kan worden. Binnen de kleuren heb je ook nog de mogelijkheden om te kiezen tussen de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Max. De minimale opslag is inmiddels verhoogd naar 128 GB.

De nieuwe Apple iPhone 13.

Wat is er nieuw aan de iPhone 13?

Voordat we de prijzen van de nieuwe iPhones bespreken kijken we eerst onder de motorkap. Want wat is er nieuw aan de iPhone 13?

Er zit een gloednieuwe dual camera in. Om dit mogelijk te maken is het camera gedeelte helemaal opnieuw ontwikkeld en zijn de camera’s anders geplaatst dan in de vorige iPhones. Naast het maken van prachtige foto’s kan je nog professioneler video’s maken. Die luxe filmcamera kan je tegenwoordig prima thuislaten en film met jouw nieuwe iPhone.

Er zit een Super Retina XDR scherm in voor een superhelder, superkleurrijk en superscherp scherm. Dat wil je ook wel hebben in combinatie met de vernieuwde dual camera. Natuurlijk is de iPhone 13 ook uitgerust met een selfie camera aan de voorkant. Net als bij de voorgaande iPhones heb je ook vrijwel geen rand meer.

De smartphone is uitgerust met een nieuwe A15 Bionic chip (de processor) die 15.6 biljoen berekeningen uit kan voeren per seconden. Immers aan snelheid heb je nooit genoeg. Maar rekenkracht kost accu wat meestal ook het zwakste punt is van een smartphone. Bij Apple hebben ze daarom de accu ook vernieuwd zodat de iPhone 13 Mini 1,5 uur langer met een accu kan en de iPhone 13 zelfs 2.5 uur.

De iPhone 13 is natuurlijk ook meteen geschikt voor het 5G netwerk en hij is waterdicht.

Bekijk meer specificaties

De prijzen

De prijzen zijn vergelijkbaar met die voor een iPhone 12. Het goedkoopste model is de iPhone 13 Mini die begint bij net iets meer dan 800 euro. Het duurste model is meteen in een goud uitvoering en hiervoor betaal je 1800 euro. Gelukkig zitten er tussen de 800 en 1800 heel veel uitvoeringen. Belangrijke verschillen zijn bijvoorbeeld de afmetingen van de smartphones. Alle smartphones hebben standaard 128 GB maar dit kan je verhogen wat invloed heeft op de prijs.

Houd hem netjes met een beschermend hoesje

Heb je toch het besluit genomen om bijvoorbeeld de nieuwe iPhone 13 Mini te kopen? Overweeg dan ook om een iPhone 13 Mini hoesje aan te schaffen. Dit kost je maar een paar tientjes en beschermd tegen vallen en krassen.

Maar als je bijna 1300 euro uitgegeven hebt aan een iPhone 13 Pro Max dan kan je net zo goed een iPhone 13 Pro Max hoesje aanschaffen. Dat zijn dan de kosten ook niet meer toch? Ben je trots op de gouden uitvoering van 1800 euro? Geen probleem er zijn ook prima transparante hoesjes beschikbaar.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.