Gravity Forms snippets om meer uit deze plugin te halen

PHP snippets voor Gravity Forms plugin.Gravity Forms is een bekende betaalde WordPress plugin om formulieren te maken. Sinds de grote 2.5 update van 1 maand geleden is het beheer visueel een stuk mooier geworden. Dit komt ook de gebruiksvriendelijkheid ten goede.

Van de week was ik voor een WordPress website met Gravity Forms opzoek naar de mogelijkheid om de presentatie van een formulier aan te passen. De opties in de beheerschermen waren niet voldoende.

Gelukkig is de plugin voorzien van “actions” en “filters” waar je op in kan haken om maatwerk wijzigingen door te voeren. Fijn dat dit kan maar probeer dit altijd wel te beperken gezien mogelijke toekomstige updates.

Honderden gratis snippets:

Tijdens mijn zoektocht kwam ik uit op de Github repository van GravityWiz. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in Gravity Forms en heeft heel veel snippets online geplaatst om meer uit Gravity Forms te kunnen halen. Gaaf als een bedrijf kennis en code online deelt.

Je hoeft de PHP of JS code alleen aan jouw child thema of plugin toe te voegen. Soms moet je nog wel de configuratie aanpassen omdat de namen of id’s niet kloppen. De snippets zijn voorzien van voldoende documentatie.

Voorbeelden:

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.