DYMO LabelWriter 400 werkt toch nog op Windows 11

In een eerder blog schreef ik dat DYMO aangekondigd had dat de DYMO LabelWriter 400 en ouder niet meer ondersteund worden in Windows 11. Het gaat in dit geval om apparaten die al enige tijd ook niet meer verkocht worden.

Windows 11 geïnstalleerd

Dymo Labelwriter 400 werkt nog steeds op Windows 11.Afgelopen week heb ik mijn laptop bijgewerkt naar Windows 11 en was meteen benieuwd of mijn DYMO LabelWriter 400 nog zou werken. Deze heb ik daarom meteen aangesloten en de DYMO Label v8 software opgestart. Dit startte zonder problemen op en en ik kon ook gewoon labels afdrukken.

De informatie die je op de DYMO website op deze pagina vind is dus niet juist. Daarnaast wordt op deze pagina ook DYMO Label v8.5.4 aangeboden terwijl de laatste versie 8.7.4. is. Je kan gewoon de oude versie downloaden. Zodra je het programma opstart vraagt die om de nieuwste te downloaden.

DYMO Connect of DYMO Label

Sinds afgelopen jaar zijn er 2 programma’s waarmee je labels kan printen. Het nieuwste programma, DYMO Connect, wordt niet door alle LabelWriters ondersteund. Op deze pagina staat een tabel waar je snel kan zien welk programma jij nodig hebt.

DYMO Label software “aangepast installeren”

Kies tijdens installatie van het programma voor aangepast in plaats van standaard. Je kan dan bepalen welke onderdelen je van DYMO Label nodig hebt. Zo heb ik de invoegtoepassingen voor Excel, Word en Outlook uitgeschakeld. Ik gebruik ze niet en ze vertragen het opstarten van die programma’s. Hetzelfde geldt voor de DYMO Web Plugin.

4 reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.