Waarom stappen mensen over naar sim only?

Redenen om voor sim only te kiezen

Wil je een Samsung Galaxy s20 fe of een andere telefoon kopen en twijfel je of je moet gaan voor een eenjarig of tweejarig abonnement of een sim only abonnement. Een sim only abonnement heeft je vele voordelen te bieden. Zo kun je hiermee onder ander je eigen nummer behouden, bespaar je kosten en heb je een veel flexibeler abonnement. In dit artikel gaan wij dieper in op de voordelen van een sim only abonnement en kom je erachter waarom mensen overstappen naar sim only. Lees snel verder en ontdek de voordelen van een sim only abonnement.

Je bespaart geld

Wanneer je niet al teveel geld wilt uitgeven voor een telefoon zoals de Samsung a52s, is het zeker aan te raden om een sim only abonnement te kiezen. Als je een abonnement met telefoon neemt, zal je veel meer geld kwijt zijn. Dit omdat je dan vaak voor de nieuwste telefoon. Met een sim only abonnement bespaar je geld, wat je weer aan andere zaken kunt uitgeven. Je koopt namelijk eerst je telefoon en sluit vervolgens een goedkoop sim only abonnement af.

Samsung Galaxy A52s smartphone.
Bron: Samsung.com

Eenvoudig af te sluiten

Je kunt een sim only abonnement eenvoudig afsluiten. Je kunt hierbij aangeven wat voor soort abonnement je wenst en of je je eigen nummer wenst te behouden. Wil je in korte tijd een nieuw en goedkoop abonnement hebben voor jouw telefoon, dan is sim only de makkelijkste en snelste optie.

Flexibel

Omdat je bij een sim only abonnement niet kiest voor een nieuwe telefoon, betekent dit dat je ook niet vast zal zitten aan een eenjarig of tweejarig abonnement. Bij sim only is het tevens mogelijk om je abonnement maandelijks op te zeggen. En stel dat je net wat meer belt of mb’s verbruikt, dan is het mogelijk je sim only abonnement te verhogen.

Je behoudt je nummer

Als je een sim only abonnement afsluit, is het mogelijk om je nummer te behouden. Dat is ideaal, want zo hoef je niet meer al je contacten over te plaatsen en anderen op de hoogte te stellen dat je een nieuw nummer hebt. En in deze tijden is dat nog fijner, want er vindt vaak oplichting plaats via de mobiele telefoon, waarbij iemand zogenaamd een nieuw nummer heeft. Door je oude nummer te behouden, weten je contacten zeker dat jij het bent.

Stap jij ook over naar sim only?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.