Kan de pagina niet bewerken in Elementor omdat de permalink ‘live’ heet

Probleem:

Je hebt een WordPress website met Elementor. Of je de gratis of betaalde versie gebruikt maakt voor dit probleem niet uit. Je klikt op “Nieuw bericht” of “Nieuw pagina” om een nieuw bericht of pagina toe te voegen via de wp-admin omgeving. Dit werkt allemaal prima.

Als titel geef je “live” op wat na publicatie overgenomen wordt als permalink. De permalink is hoe de pagina in de URL heet. Deze kan je later ook aanpassen naar “live”.

De volgende stap is om de pagina in Elementor te bewerken, maar deze blijft maar laden. In het midden zie je het logo bewegen. De pagina herladen of Elementor Veilige Modus gebruiken lost het probleem niet op. Andere pagina’s kan je wel in Elementor bewerken.

Oplossing:

Blijkbaar zorgt het woord “live” in de permalink voor een conflict met Elementor. Verander je het naar “fiets” of “live-op-locatie” dan zal Elementor meteen weer laden.

De term “live” komt ook voor in applicatiecode van bijvoorbeed jQuery of diverse plugins. Mogelijk dat dit probleem ook veroorzaakt wordt door de combinatie van andere plugins in een WordPress website.

> Bekijk meer blogs over Elementor

Laden andere pagina’s wel in Elementor? Dan is dit dus een snelle oplossing om te bepalen of de titel en/of permalink een probleem veroorzaken.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.