Goedkope schroevendraaiers voor 5 euro zijn ook prima!

Vorig jaar heb ik een blog geschreven over mijn 31 delige schroevendraaierset van PB Swisstools ter waarde van ongeveer 100 euro. Ik gaf toen aan dat dit een goede investering was en dat professioneel materiaal bezitten heel belangrijk is.

Maar professioneel materiaal hoeft geen 100 euro te kosten. Naast dit schroevendraaierset heb ik ook nog een ander set met 6 schroevendraaiers. Deze zijn geschikt voor platte en kruiskop schroeven en zijn voorzien van een lange steel. Deze gebruik ik vaak voor kleine schroeven die op diepe plekken zitten.

6 schroevendraaiers met ronddraaiende gele dop bovenaan.

De gele dop bovenaan de schroevendraaier kan vrij draaien ten opzichte van het zwarte handvat. Hierdoor kan je jouw handpalm laten rusten, een beetje druk uitoefenen en een schroef gemakkelijk los of vast draaien.

De schroevendraaiers worden niet geleverd me een mooi leren etui zoals bij de PB Swisstools. Maar voor de aanschafprijs van 5 euro kan je dat ook niet verwachten.

Dit schroevendraaierset heb ik gevonden in de 2,50 / 5,00 euro bakken van Praxis of Gamma. Ben je een keer in een van deze bouwmarkten? Kijk dan ook eens in die bakken. Heel vaak vind je voor een paar euro mooi materiaal.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.