Vergaderruimte huren? Dit zijn de voordelen!

Vergaderen is niet voor iedereen de meest prettige bezigheid, maar in een vergaderruimte Breda waar je snel vol inspiratie zit kan een zakelijk overleg best leuk zijn. Black & White is hiervoor de ideale locatie. Er zijn 4 vergaderzalen, die elk een eigen uitstraling hebben en toegespitst zijn op bepaalde groepsgrootten en activiteiten. Alle vergaderzalen grenzen aan het restaurant. Je kunt dus snel en gemakkelijk een lunch of een pauze inlassen, bijvoorbeeld om een moeilijk onderwerp even te laten bezinken. Black & White is bovendien uitstekend bereikbaar, want het ligt aan de snelweg en heeft uitstekende parkeerfaciliteiten.

Verschillen tussen de vergaderruimtes

Alle vergaderruimtes bij Black & White zijn ruim en licht ingericht om de concentratie te bevorderen. Het meubilair is industrieel strak, maar heeft ook Oosterse kenmerken, die zorgen voor een rustige uitstraling. Vergaderruimte 1 is bedoeld voor 4 personen en ideaal voor persoonlijke gesprekken. Vergaderruimte 2 is groter en kan 10 personen herbergen. Vergaderruimte 3 heeft een uitgesproken professionele uitstraling en geschikt voor 8 personen. Vergaderruimte 4 is bedoeld voor grotere groepen tot 45 personen. Deze ruimte is bij uitstek geschikt om er presentaties of inspiratiesessies te houden.

Black & White vergaderruimte 1 in Breda
Black & White vergaderruimte 1 in Breda, bron: blackandwhite.nu

Professionele uitrusting

Voor een vergaderruimte Breda waar je snel vol inspiratie zit is een goede uitrusting essentieel. Dat houdt in dat er een whiteboard, flipover, LED-scherm en indien nodig een beamer aanwezig is. Het is dus mogelijk om in de vergaderruimtes tijdens de gesprekken met online deelnemers in contact te komen. Bij een professionele uitrusting hoort ook comfortabel meubilair en voldoende mogelijkheden om iets te drinken. Om daarin maximaal te voorzien is in elke vergaderzaal een arrangement aanwezig, zodat iedereen zelf koffie, thee of fris te drinken kan nemen. Voor de snelle trek zijn er vers gebakken koekjes.

Gezonde lunch

Bij Black & White wordt veel aandacht besteed aan het bereiden van een gezonde maaltijd. In het restaurant is de bewuste keus gemaakt om alleen vegan producten te serveren. Dat is niet alleen gezond, maar ook lekker. Omdat vegan nog lang niet overal even bekend is, is vergaderen bij Black & White tegelijkertijd een mooie gelegenheid om daar kennis mee te maken. Voorbeelden van de gerechten die geserveerd worden zijn versgebakken zuurdesembrood, een vegan soep van de dag, frisse smoothies en diverse vegan spreads. Alle gerechten worden door de koks bij Black & White zelf bereid. Als er sprake is van een strakke planning kan de lunch worden meegenomen in de vergaderzaal.

Ontspannen pauze

Om de lunch ontspannen te kunnen nuttigen en de gedachten even van het gesprek in de vergaderruimtes af te leiden, is het restaurant sfeervol ingericht. De meubels zijn comfortabel en de Balinese inrichting heeft een rustgevend effect. Bij wijze van ontspanning is het ook mogelijk om tijdens een pauze of na afloop van de lunch een rondje te lopen in de tropische binnentuin. Daar zijn diverse bijzondere soorten beplanting te zien. Als het weer het toelaat kun je ook in deze tuin te zitten om er een kopje koffie te drinken.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.