Koek van bijzondere bakkers bestellen via Dekoekfabriek.com

Onlangs las ik in een tijdschrift over de website Dekoekfabriek.com waar je, je raad het al, koeken kan bestellen. Je moet dan denken aan kletskoeken, haverkoeken, brownies, boterkoek, kaneelkoek en ga zo maar door. Eigenlijk behoorlijk veel keus.

Maar wat maakt Dekoekfabriek.com nou zo bijzonder? De bakkers zijn bijzondere bakkers omdat het mensen zijn met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door koeken te bestellen geef jij ze een kans terug te keren in de maatschappij.

Dus naast dat het lekker is voor jezelf, of een ander want je kan ze via de brievenbus laten bezorgen, is het ook nog eens sociaal omdat je anderen ermee helpt. Wil je zelf de handen uit de mouwen steken? Dat kan want je kan ook bakmix bestellen zodat je zelf bijvoorbeeld chocolate dip of kaneelkoeken kan maken.

Homepage van Dekoekfabriek.com.
Homepage van Dekoekfabriek.com.

De bestelling:

Zoals jullie weten (zie mijn andere blogs over koeken en gebak ;)) bestel ik graag bij dit soort websites. Met de beste intenties heb ik een doosje met boterkoek gekocht die binnen een paar dagen al bezorgd waren. Mocht je niet van het online bestellen zijn? Geen probleem er zijn ook vestigingen.

De verpakking is vergelijkbaar met de andere webshops die koek en taart via de brievenbus versturen. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud en die smaakte super goed. Je proefde ook dat er echt roomboter is gebruikt en de boterkoek is in perfecte porties gesneden.

Lekker sociaal doen:

Naast dat ik met mijn bestelling de bakkers geholpen hebben, ze doen echt goed hun best, heb ik nog een keer sociaal gedaan. De helft van mijn doos, ik had best wel veel besteld, heb ik gedeeld met mijn zus, haar man en kinderen. Ook die waren erg enthousiast en hebben het dezelfde dag nog opgegeten.

De website:

Deze ziet er hip uit met mooie kleuren combinaties en is zeer gebruiksvriendelijk. Je krijgt al op de voorpagina een goed idee waar de website over gaat en wat het doel is. Door een duidelijke navigatie klik je snel door naar de webshop, want het gaat om “het bestellen”.

De webshop heeft met 3 pagina’s producten voldoende keuze. Ieder product is voorzien van minimaal een duidelijke foto. Complimenten ook voor het tonen van niet teveel tekst maar wel voldoende. Voor de webshop wordt gebruik gemaakt van de software van Myshop.com. Het bestelproces is verder simpel, duidelijk en standaard.

Boterkoek bestellen bij Dekoekfabriek.com
Boterkoek bestellen bij Dekoekfabriek.com

Conclusie:

Een gebruiksvriendelijke website met heerlijke producten. Zeker de moeite waar om Dekoekfabriek.com te bezoeken. Als bedrijf kan je op deze manier koeken bestellen en ondertussen ook goed bezig zijn. Wie zou daar “nee” tegen zeggen…

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.