Toch maar een hoesje gekocht voor mijn iPhone SE

In 2020 heb ik de iPhone SE 2020 gekocht ter vervanging van de eerste Apple iPhone SE uit 2016. iPhones zijn niet de goedkoopste smartphones en dan heb ik eigenlijk nog een instapmodel. Inmiddels is ook de iPhone SE 2022 uitgekomen.

Jarenlang heb ik mijn iPhone zonder hoesje gebruikt maar ben ik er wel zuinig op geweest. Ik zag iemand anders die ook zuinig was zijn iPhone altijd op een zachte ondergrond leggen zoals iets van stof of een boek. Ik vond dat een goed idee en ging dat dus ook doen.

Maar je kan zelf nog zo zuinig zijn op jouw smartphone terwijl anderen dat niet zijn. Je laat foto’s zien van een vakantie en de smartphone wordt doorgegeven en door iemand anders zomaar ergens neergelegd. Op deze manier heeft mijn iPhone SE 2020 ook zijn eerste krassen opgelopen.

Natuurlijk is het een gebruiksvoorwerp. Sommige nemen dat heel letterlijk als je ziet hoeveel krassen sommige smartphones hebben. Maar toch vind ik de krassen jammer. Daarom heb ik toch maar besloten om een hoesje te kopen.

Mijn wensen:

  • Beschermen tegen krassen
  • Zwart hoesje al zou transparant ook nog kunnen hoor
  • Fijn in de hand dus niet te glad zodat hij op de grond valt
  • Zo dun mogelijk want ik doe de smartphone in mijn broekzak
  • Geen zin om honderden hoesjes door te kijken

Ik ben uitgekomen op de BlueBuilt Soft Case Apple iPhone SE 2020 van Coolblue. Deze schaf je aan voor 16,99 inclusief verzendkosten. Dit is een stuk goedkoper dan het vervangen van een smartphone scherm of de complete smartphone.

Apple iPhone SE softcase hoesje van Coolblue.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.