Gekozen als “blogger van de maand” op Hulc.nl

Logo van Hulc waar adverteerders en bloggers elkaar kunnen vinden.Ik ben al een aantal jaren ingeschreven op Hulc.nl. Dit is een website waar adverteerders of bedrijven in contact kunnen komen met bloggers. Inmiddels heb ik al voor een aantal campagnes blogs geschreven.

Het leuke hieraan is dat je soms blogs schrijft over onderwerpen waar je zelf niet zomaar aan denkt. Het is voor mij dus ook een inspiratiebron. Daarnaast leer je ook om jouw website of diensten te verkopen. Natuurlijk helpt een goed voorstel en een mooie site.

Het moet toegevoegde waarde hebben

Door deze blogs te schrijven en te publiceren verdien ik geld net als met advertenties. Maar dat betekent niet dat ik zo maar alles publiceer. Het moet toegevoegde waarde hebben voor mijn eigen website en dus IT gerelateerd zijn. Er zijn zelfs onderwerpen waar ik “niet” over blog. Ik stel mezelf altijd de vraag “zou ik ook een blog schrijven over dit onderwerp als ik er geen geld voor krijg”. Is het antwoord “ja” dan ga ik de samenwerking aan.

Met het geld dat ik verdien betaal ik de kosten van mijn domein, hosting, premium WordPress plugins en producten die ik koop waar ik vervolgens over blog. Daarnaast doneer ik een gedeelte van het geld aan open source projecten zoals Thunderbird of gratis WordPress plugins.

Blogger van de maand

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik “blogger van de maand” ben geworden op Hulc.nl. Vanuit Hulc.nl ben ik geïnterviewd wat met een persoonlijke foto gezorgd heeft voor een leuk blog op Hulc.nl. Natuurlijk ben ik hier heel trots op.

> Lees het interview met mij op Hulc.nl

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.