Bestel online een kraamcadeau of een cadeautje voor een kind

Vrijwel iedereen maakt het minimaal een keer mee in zijn of haar leven. Je gaat op kraamvisite. Dat kan bij jouw broer of zus zijn, een goede vriend, collega van het werk of misschien zelfs de buren.

Ik zelf heb het al vier keer meegemaakt bij mijn eigen zussen en ben daardoor dus ook al vier keer oom geworden. Op een of andere manier krijg je dan het idee dat je oud wordt en nee ik verwar het niet met opa. Ik was al oom voordat ik 25 jaar werd.

De kraamvisite

Een knuffel als kraamcadeau kan altijd.Tijdens zo’n kraamvisite neem je natuurlijk ook een cadeautje mee, ook wel bekend als een kraamcadeau. Dit doe je voor de baby en/of voor de ouders. Vaak wordt er kleding gegeven, maar daar heb ik niet zoveel verstand van.

Natuurlijk kan je ook gewoon geld geven of een tegoedbon, maar niets is leuker om iets tastbaars te geven. De eerste keer dat ik oom werd stond ik met vrienden in de Efteling. Het kraamcadeau was toen gauw bedacht, een leuke zachte Efteling knuffel met geluidjes.

Online een kraamcadeau uitzoeken

Gelukkig zijn er tegenwoordig online websites waar je door honderden originele kraamcadeaus kan bladeren. Leuke babyslofjes, knuffels, tandendoosjes. Er is zoveel keus. Het handige van deze websites is dat ze al aangeven welke cadeaus geschikt zijn voor baby’s of juist voor oudere kinderen. Want een baby een loopauto geven is ambitieus.

De cadeaus worden met veel foto’s en een duidelijke omschrijving getoond zodat je een goed beeld krijgt. Toch kan het in de realiteit anders overkomen. Gelukkig kan je dan de bestelling retour sturen net of dat je het terugbrengt naar de winkel.

De meeste websites hanteren een vandaag besteld morgen geleverd beleid of zelfs de mogelijkheid om het met een persoonlijk kaartje bij de ouders te bezorgen.

Maak het cadeau persoonlijk

Zo heb je bijvoorbeeld kraam-cadeau.nl met een ruim assortiment. Opvallend is dat je bij deze website cadeaus kan voorzien van de naam van de baby. Een voorbeeld is het kraamcadeau houten box wat bestaat uit o.a. een mutsje, slabbetje, knuffel en een tandendoosje. Op de houten box en het tandendoosje kan je de naam laten drukken.

Maak een kraamcadeau persoonlijk door er een naam op te laten drukken.

Baby’s worden ouder…

Maar na het eerste jaar (en alle opvolgende jaren) zal de verjaardag van het kind gevierd worden. Een feestelijk gebeuren met natuurlijk weer cadeaus.

Als het kind een paar jaar oud is dan wordt die loopauto wel een optie. Het is leuk maar nog leerzaam ook. Voor je het weet is het cadeau overbodig.

Je kan het natuurlijk ook beperken tot een knuffel of een leuk kinderboek. Sommige kinderboeken van nu waren er ook al toen ik pas een paar jaar oud was.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.