Drie manieren om je productiviteit als ICT’er te verhogen

Ben jij een ICT’er? Dan wil je vanzelfsprekend zo snel mogelijk klaar zijn met je werk. Vaak heb je in plaats van een bepaalde hoeveelheid uren die je moet werken, juist een taak die af moet. Daarom is het een nobrainer om zo productief mogelijk te zijn zodat je meer vrije tijd hebt. Maar hoe verhoog je jouw productiviteit als ICT’er precies? In deze blog geven we je drie manieren om dit voor elkaar te krijgen. Je zult meteen een verschil merken!

Gebruik extensies die je focus bevorderen

In de eerste plaats is het verstandig om tools te gebruiken die je helpen scherp te blijven. Een van deze tools is bijvoorbeeld een extensie genaamd Stayfocusd, dat ervoor zorgt dat je niet afgeleid raakt door social media en andere websites die niet relevant zijn voor je werk. Er zijn allerlei soortgelijke tools op de markt, dus doe een beetje research en vind diegene die het beste bij jou past. Je kunt er ook voor kiezen om een tijdslimiet in te stellen voor bepaalde websites, zodat je niet langer dan nodig op die pagina’s blijft hangen.

Verhoogd jouw productiviteit als ICT'er.

Benut earbuds

Ten tweede is het slim om earbuds van een plek als Earbuds.nl te benutten. Earbuds zijn namelijk perfect om in een trance te komen tijdens het werk. Je taken zullen zo voorbij vliegen met de juiste muziek. Tevens hoor je geen achtergrondgeluid meer met de juiste oortjes. Dit bevordert je focus nog meer. Het is dan ook een must om earbuds te gebruiken wanneer jij zo productief mogelijk wilt zijn.

Kies voor een fijn toetsenbord

Tot slot kun je ervoor kiezen om een toetsenbord van hoge kwaliteit aan te schaffen. Dit zorgt ervoor dat je veel comfortabeler werkt, waardoor je langer door kan werken. Op den duur bespaar je dus tijd met het aanschaffen van een fijn toetsenbord. Er zijn allerlei soorten en maten, dus kijk even rond voordat je een keuze maakt.

Al met al zijn er talloze dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je als ICT’er zo productief mogelijk bezig bent. Voor iedereen verschilt echter welke maatregelen werken. Echter zijn de drie die we in deze blog hebben opgenoemd, zeker het proberen waard. Wij wensen je alvast een productieve werkdag toe!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.