Koop jouw pvc-vloer goedkoop online

Mijn eerste huis, dat ik meer dan 10 jaar geleden kocht, had nog een tegelvloer met grijze tegels. Niet mijn smaak. Daarnaast was het nog koud aan de voeten ook. De vorige bewoners hadden dat opgelost met een paar Perzische vloerkleden.

Nadat ik de sleutel van het huis had gekregen ben ik er meteen gaan wonen zonder te verbouwen. Pas na 5 jaar heb ik de gehele benedenverdieping verbouwd.

Wat betekent PVC?

Een goedkope PVC-vloer. Kies je voor klikken of lijmen?Voor de vloer ben ik uitgekomen op PVC wat staat voor polyvinylchloride. Dit is dus niet hetzelfde als die gele buizen die ze in de muur voor stroomdraden gebruiken.

De voordelen van PVC is dat het vrij krasvast is, geluidsdempend is en het neemt ook de omgevingstemperatuur aan. Je hebt dan dus geen vloerkleden meer nodig tegen koude voeten.

Ook in mijn nieuwe huis heb ik op de gehele benedenverdieping een PVC-vloer gelegd. Deze kan je gemakkelijk stofzuigen.

Bereid je goed voor!

Voordat je op zoek gaat moet je minimaal de onderstaande vragen kunnen beantwoorden:

  1. Hoeveel vierkante meter heb je nodig?
  2. Is het voor een droge of natte ruimte?
  3. Ga je ook vloerverwarming gebruiken onder de vloer?
  4. Moet het in stroken of visgraat gelegd worden?

Een goedkope PVC vloer?

Ben je opzoek naar een goedkope PVC-vloer? Dan is Kwantum.nl een mooi startpunt met meer dan 30 soorten hebben ze keuze genoeg. De laagste prijs ligt net boven de 22 euro en de duurste is net geen 35 euro per vierkante meter. Houd er rekening mee dat dit exclusief leggen is tenzij je dat zelf wilt gaan doen.

Kwantum.nl biedt diverse goedkope pvc-vloeren.

De getoond prijs is per vierkante meter maar je betaald per pak. Zorg ervoor dat je altijd een pak over houd zodat je voldoende reserve planken hebt. Op deze manier weet je dat de planken in de juiste kleur heb liggen mocht je een plank moeten vervangen.

Voor het leggen van PVC heb je 2 mogelijkheden. De eerste is lijmen en de tweede is klikken. Lijmen kan je het beste door een professional laten doen, maar dat brengt wel meer kosten met zich mee. Heb je ook nog een ondervloer nodig? Dan kan je het beste kiezen voor een PVC Rigid vloer. Dit is PVC inclusief ondervloer.

Gemakkelijk filteren op wensen en budget

Kwantum.nl is een strakke website. Moet niet zeggen heel sfeervol maar wel snel. De website is ook zeker gebruiksvriendelijk. Dankzij de filters aan de linkerkant kan je gemakkelijk het aantal opties terugbrengen. Wil je alleen maar stroken dan blijven er nog maar 28 over. Is jouw budget maximaal 25 euro per meter dan blijven er nog maar 7 over.

Handige is de mogelijkheid om om vloerverwarming te filteren. Op die manier zie je alleen PVC vloeren die ook daadwerkelijk geschikt zijn. Hetzelfde geldt voor de gebruiksklasse normaal of intensief. Het maakt voor slijtage veel uit of je met 2 mensen in een huis woont of met 5 mensen en 1 hond.

Klaar?

Bestel dan eenvoudig de goedkope PVC-vloer online bij Kwantum.nl. Bezorging is gratis vanaf 250 euro maar daar zit je al redelijk snel aan. Vergeet de plinten niet!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.