Anker Premium 7-in-1 USB-C hub is een aanrader

Mijn eigen HP laptop heeft maar 2 USB poorten en 1 USB-C poort. Tijdens de aanschaf van deze laptop ervaarde ik dit niet als een probleem. Maar nu ruim een jaar verder kom ik erachter dat ik soms toch een USB poort te weinig heb.

Mijn huidige USB poorten gebruik ik voor mijn draadloze Logitech muis en mijn bedrade Logitech keyboard. Maar soms wil ik ook wel eens een USB stick aansluiten of een SATA adapter om een SSD schijf te verbinden. Dan heb je dus te weinig USB poorten.

Mijn wensen:

Omdat bijna al mijn apparatuur nog werkt met de standaard USB poorten gebruik ik de USB-C poort bijna nooit niet. Ik ben daarom opzoek gegaan naar een USB-C hub met extra USB poorten.

Daarnaast gebruik ik voor mijn werk ook een MacBook Pro die ik via de HDMI poort verbindt met een van mijn twee Dell schermen. Nou weet ik dat mijn MacBook Pro via USB-C ook ondersteuning heeft voor HDMI zodat ik daar mijn tweede Dell scherm op aan kan sluiten. Het zou daarom fijn zijn als mijn nieuwe USB-C hub hier ook ondersteuning voor heeft.

Kort samengevat:

  • Meerdere USB poorten
  • USB-C poort, de hub gebruikt de enige van mijn laptop
  • HDMI poort
  • Aansluiting via USB-C

Anker Premium 7-in-1 USB-C hub:

Na een paar uur zoeken en vergelijken ben ik uitgekomen op de Anker Premium 7-in-1 USB-C hub. Deze is mooi ontworpen en wordt geleverd inclusief een hoesje zodat je hem langer mooi kan houden.

Ik heb hem nu ruim 1 maand in gebruik en hij bevalt prima!

De USB-C-hub heeft de volgende poorten:

  • 2x USB 3.0 voor data
  • 1x HDMI
  • 1x USB-C voor data
  • 1x USB-C voor opladen o.a. voor Mac Books
  • 1x SD card reader
  • 1x micro SD card reader

De prijs:

54,99 euro

Besteld via:

Bol.com

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.