Goedkoop Office 2021 aanschaffen voor nog geen 15 euro

Gebruik je Office 2019 dan verloopt de ondersteuning hiervoor in oktober 2023. Voor Office 2016 geldt dat deze al 2 jaar lang geen ondersteuning meer krijgt. Hiermee wordt bedoeld dat er geen nieuwe functionaliteiten meer worden toegevoegd of fouten worden opgelost.

Uitzonderingen zijn de beveiligingsproblemen die gevonden worden. Deze worden nog tot 14 oktober 2025 ondersteund. Maar na deze datum kan je Office beter niet meer gebruiken. Alle versies voor 2016 moet je in ieder geval niet meer gebruiken want die worden niet meer als veilig beschouwd.

Voor 15 euro Office 2021 aanschaffen:

Mocht je toch een oude versie hebben dan kan je vanaf 14,95 euro een nieuwe Office 2021 licentie kopen bij Gamekeydiscounter.nl. Je hoeft alleen maar een e-mailadres op te geven en betalen kan via iDeal. Office 2021 wordt tot oktober 2026 ondersteund.

Via internet of telefonisch activeren?

Via de website kan je kiezen uit online activeren of telefonisch activeren. Online activeren is het snelste. Je hoeft dan alleen maar een paar keer op “Volgende” te klikken. Bij telefonisch moet je een nummer bellen, codes doorgeven en zelf weer getallen invoeren op jouw scherm.

Bij mij gaat het online activeren vaker fout dan goed waardoor ik alsnog telefonisch moet activeren. Ik kies daarom altijd voor telefonisch activeren. Dit maakt de licentie goedkoper.

Telefonisch activeren is sinds een paar jaar ook een stuk gemakkelijker wanneer je met een smartphone belt. Je kan dan een SMS bericht laten sturen met daarin een link. Via deze link kan je de code op een website invoeren en krijg je de getallen te zien die je weer in moet voeren. Je hoeft dan niet meer naar een telefoongesprek te luisteren.

> Bestel Microsoft Office 2021 online

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.