Nieuw op Timdehoog.nl, overzicht van blogs over sporten

De personen die mijn website al langer volgen, of mij persoonlijk kennen, weten dat IT mijn grootste hobby is maar niet mijn enige. Mijn tweede hobby is sporten en dan specifiek hardlopen.

De eerste reden is omdat ik het leuk vind en de tweede is dat ik zo voldoende aan beweging toe kom. Die beweging is van harte welkom omdat mijn beroep zich volledig zittend achter een bureau afspeelt. Met een persoonlijk PR van 19:34 op de 5 KM lukt dat hardlopen mij ook nog best goed.

Nieuwe website over sporten:

De afgelopen 12 maanden heb ik erover na zitten denken om een nieuwe blog website te beginnen specifiek over sporten en hardlopen. Door de jaren heen heb ik veel geleerd en die kennis wil ik graag delen met anderen. Dit is eigenlijk vergelijkbaar met de IT oplossingen op deze website.

Hardloopwesdstrijd KaaienLoop in Oosterhout Nb.

Maar ja het bijhouden van een website en schrijven van blogs kost best veel tijd….

Ik heb daarom besloten om geen nieuwe website te beginnen, maar de blogs hier te publiceren. Eigenlijk doe ik dit ook al jaren door ze te voorzien van de categorie “sport”. Zo gaat mijn laatste blog over hoe je sportschoenen het beste kan onderhouden.

Blogs over sporten gemakkelijk vinden op Timdehoog.nl:

Om de sporten gerelateerde blogs gemakkelijk terug te kunnen vinden heb ik een nieuwe pagina toegevoegd aan het horizontale menu met als naam “Sporten”. De blogs gaan soms specifiek over sporten en soms over het gebruik van IT binnen de sportwereld.

Wil je ook hardlopen maar weet je niet hoe je moet beginnen?

Je hebt vast wel eens hardlopers op straat gezien of in het bos en je denkt misschien dat is ook wel iets voor mij! Maar je weet niet hoe je moet beginnen. Bij diverse atletiekverenigingen, zoals A.T.V. Scorpio in Oosterhout Nb, zijn er opstapgroepen. In deze groepen leer je de basis van hardlopen van professionele trainers.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.