Onbeperkt bellen van Simpel en dekking in het buitenland

De mensen die me beter kennen weten dat ik ook een fanatiek hardloper ben. Reden 1 = omdat het gaaf is om te doen en reden 2 = omdat IT een lui beroep is dat zich achter een bureau afspeelt.

Ik train ongeveer 4 keer per week. De laatste tijd probeer ik mijn kilometers uit te breiden want ik heb toch nog steeds de marathon op mijn lijstje staan. Dus probeer ik duurloopjes te doen van minimaal 10-12 kilometer. Meestal op straat maar soms ook in de bossen.

Ik in actie op een trail van ongeveer 10 km in de bossen.
Ik in actie op een trail van ongeveer 10 km in de bossen.

Lange afstand hardlopen? Smartphone mee!

Bij die lange duurloopjes neem ik altijd een smartphone mee voor de veiligheid. Stel nou dat ik niet lekker wordt of struikel en val dan kan ik iemand of in ergere gevallen zelf 112 bellen. Tot op de dag van vandaag is dat niet nodig geweest. Maar een smartphone kan ook handig zijn als je midden in een bos bent en je bent de oriëntatie kwijt. Ook dit is nog niet gebeurt, ik ren gewoon 1 km verder tot ik weer op bekend terrein kom….

Ik neem niet mijn huidige iPhone SE 2020 mee. Die is te duur en te groot. Als ik ga hardlopen neem ik mijn iPhone SE uit 2016 mee.

Om te kunnen bellen en te internetten heb ik daar ruim 2 jaar geleden een sim-only van Simpel ingestopt. Waarom? Simpel (slechte woordgrap dit) omdat ze kwaliteit leveren voor een prima prijs en ze tevens leuke verlengdeals hebben. Ik heb dit jaar mijn sim-only abonnement weer verlengd voor 2 jaar en betaal minder dan daarvoor!

Simpel maakt gebruik van het professionele Odido (T-Mobile) netwerk. Daarnaast ondersteunen ze binnenkort ook standaard 5G, mits jouw smartphone dat ook ondersteund.

Neem onbeperkt bellen van Simpel.Onbeperkt bellen:

Nou heb ik het goedkoopste abonnement want ik bel en internet vrijwel nooit. Maar wist je dat je ook gebruik kan maken van sim only onbeperkt bellen van Simpel? Sommige mensen, zoals mijn vader, die houden liever van bellen dan via WhatsApp berichtjes sturen. En bellen = sneller wordt ook wel gezegd.

Onbeperkt bellen van Simpel is ook echt onbeperkt bellen in Nederland en in Europa. Je kan deze dienst alleen afsluiten als uitbreiding op een bestaand abonnement. Dit kan je per maand aan- of uitzetten.

Per maand aan of uit voor 1,50:

Stel je weet dat je in juni veel moet bellen omdat je gaat verhuizen? Zet dan voor 1,50 euro extra onbeperkt bellen aan. Vergeet hem niet op tijd uit te zetten, maar een maandje meer voor 1,50 is geen ramp. Als je de andere maanden niet veel belt dan is het goedkoopste abonnement met 100 minuten prima. Je bent dan onder aan de streep goedkoper uit dan met een maandelijks duurder abonnement dat je toch niet opmaakt.

Op zoek naar een nieuwe sim only provider en bel je vaak? Dan is de website van Simpel bezoeken zeker de moeite waard.

Bellen in Europa en Zwitserland:

Deze zomer ga ik op vakantie naar Zwitserland en mijn hardloopschoenen gaan ook mee. Heerlijk om op een andere manier een land te verkennen en Zwitserland heeft prachtige bergen.

Nou is het zo dat Zwitserland niet tot de Europese Unie behoord. Dat betekent dat de roamingkosten die in 2017 in de EU afgeschaft zijn niet gelden voor Zwitserland.

Ben je klant bij Ben dan betaal je een toeslag voor iedere minuut en MB die je uit jouw bundel verbruikt. Maar bij Simpel valt Zwitserland in zone 1 waardoor je gebruik kan maken van jouw bundel.

Handig! Want zo kan ik via WhatsApp locatie delen gebruiken zodat mijn vriendin weet waar ik ben. Als ik de weg kwijtraak kan ik via Google Maps onze accommodatie ook weer terugvinden.

> Lees ook Apple iPhone SOS-noodmelding uitgetest in de Efteling

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.