Top dat je mijn blog bezoekt. Mijn naam is Tim de Hoog, 32 jaar, in het dagelijks leven werkzaam als programmeur / projectmanager bij Sidekick-IT. Overdag houd ik me bezig met complexe projecten in de medische wereld. In de overige uren los ik computer problemen op of ontwikkel ik WordPress websites.

Persoonlijke foto van Tim de Hoog.Naast alle IT gerelateerde activiteiten ben ik ook een fanatiek hardloper en heb ik 2018 meegedaan met Red Bull 400. Daarnaast geef ik twee keer per week training als atletiektrainer bij A.T.V. Scorpio.

In de afgelopen 15 jaar heb ik veel kennis opgedaan over diverse onderwerpen. Jaren geleden heb ik besloten om die kennis te delen via mijn blog. Ik richt me niet specifiek op computers of websites, maar eigenlijk op alles wat IT gerelateerd is. Hierdoor kan ik veel mensen helpen met hun problemen. Dit zorgt ervoor dat dagelijks honderden bezoekers mijn website weten te vinden.

Vroeger wilde ik ooit metselaar worden. Dat leek me gaaf, huizen bouwen met bakstenen. Toen ik met mijn vader naar een open dag voor de opleiding tot metselaars ging mocht je daar ook metselen. Dat was leuk, maar een kruiwagen met bakstenen verplaatsen vond ik als jong ventje toch wel zwaar. Loodgieter was het volgende beroep dat me wel aansprak. Leuk van die leidingen aanleggen in huizen.

Toch heb ik op een of andere manier de overstap gemaakt naar de IT wereld. Wanneer of hoe geen idee maar ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt. Inmiddels heb ik al jaren ervaring op kunnen doen bij bedrijven zoals De Kobergroep, Hogeschool Fontys, Theater Lievekamp, de Efteling, Ecommany en mijn huidige werkgever Sidekick-IT. Maar ik weet zeker dat ik nog lang niet uitgeleerd ben.

Mocht je nog vragen hebben of wil je gewoon kennismaken, vul dan het contactformulier in.