In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk voor de onderstaande organisaties. Daarnaast ontwikkel en onderhoud ik ook nog een aantal non-profit websites zoals het Heusdens Mannenkoor en Netwerkt55plus.com. Zonder de inzet van vrijwilligers zouden bepaalde evenementen of stichtingen niet kunnen bestaan. Daarnaast is het leuk en gezellig om te doen.

Organiseren Oosterhouts Trailrun:
Midden 2014 heb ik een aantal gesprekken gevoerd met mijn oude buurman Peter Vermonden. Hij wilde graag een trailrun organiseren en vroeg om mijn hulp aangezien ik 10 jaar lang de KaaienLoop heb georganiseerd.

Activiteiten:

  • Ontwikkelen en onderhouden Oosterhoutsetrail.nl
  • Wedstrijdadministratie
  • Opbouwen en afbreken wedstrijdterrein
  • Regelen van sponsoren

ICT & training geven bij ATV Scorpio:
Voor de atletiekvereniging ATV Scorpio waar ik zelf train ben ik verantwoordelijk voor de ICT en geef ik ook training.

Activiteiten:

  • Onderhouden computers en internetverbinding
  • Beheer van narrow casting systeem op basis van Xibo
  • Geven van training

Stichting Jeugdvakantieweek:
Vanaf 2002 t/m 2016 heb ik me ingezet als vrijwilliger. Deze stichting organiseert jaarlijks een week van 5 dagen met spelletjes, speurtocht, sportdag en timmeren voor kinderen. Naast het helpen tijdens de week zelf heb ik ook de website ontwikkeld in WordPress. De website was zo opgezet dat de stichting zelf het onderhoud kon doen.

Organiseren KaaienLoop:
Vanaf 2005 t/m 2012 ben ik organisator geweest bij deze stichting die jaarlijks een hardlooploop wedstrijd organiseert in Oosterhout Nb voor het goede doel. Ik was verantwoordelijk voor de website, sponsoring, drinken en eten voor vrijwilligers en voor het wedstrijdsecretariaat. Op dit moment help ik de stichting nog bij het onderhoud van de website.