Portfolio – Bwf2015.nl

Vlak voor het einde van 2014 werd mij gevraagd of ik WordPress kon installeren met een aangekocht thema en een aantal plug-ins. Dit zou gebruikt worden voor de nieuwe website van het Brabantse Wal Festival. Op basis van de demo van het thema was dit een goede basis om de wensen van de organisatie vorm te geven. De organisatie is vervolgens zelf begonnen met het toevoegen van de content.

Na een aantal weken bleek het thema toch niet helemaal te passen bij het ontwerp dat gemaakt was door het grafische bureau. Het kon niet een op een overgenomen worden in het thema. Het ontwerp van het grafische bureau zag er heel mooi uit en na overleg met de organisatie is besloten dat ik voor hun een eigen thema zou maken. Uitgangspositie was het ontwerp geschikt voor computer en laptop dat in een tweede versie responsive is gemaakt.

De website is voorzien van een aantal tekstpagina’s met informatie over het festival, aangevuld door detail informatie van artiesten, nieuwsberichten en een pagina waar reclame gemaakt wordt voor de sponsoren. Door sociale deelknoppen kan de content gedeeld worden met vrienden/familie. Omdat het festival een piekmoment kent is WP Super cache geïnstalleerd om zo de grote aantallen bezoekers te kunnen verwerken. Voor een optimale SEO is gebruik gemaakt van de bekende WordPress SEO plug-in.

Ieder jaar registreren ze een domein met het nieuwe jaartal, dit doen ze al vanaf 2015.

Bezoek www.bwf2018.nl

CMS systeem:
WordPress

Thema:
Zelf ontwikkeld

Plug-ins:
Ads by Datafeed
Force regenerate thumbnails
Google Analytics for WordPress
Simple Share Button Adder
Wordpress SEO
WP-Smushit
WP Super Cache

bwf2015_1

bwf2015_2

bwf2015_3