Portfolio – Jvwraamsdonksveer.nl

De eerste website van Stichting Jeugdvakantieweek uit Raamsdonksveer is gelanceerd in het najaar van 2004. In begin 2013 is de website compleet opnieuw ontwikkeld met als basis het open-source pakket WordPress.

Het doel van de website was om in korte tijd zoveel mogelijk mensen te bereiken. De website moest daarom een algemeen deel bevatten, informatie over de organisatie, nieuwsartikelen, overzicht van sponsors die de week mogelijk maken en een contact formulier. De tijd van gastenboeken is voorbij, daarom is besloten dit niet meer aan te bieden in de nieuwe website. Om de vele foto’s die tijdens de week worden gemaakt te tonen wordt er gebruik gemaakt van de plug-in NextGEN gallery.

Door gebruik te maken van een beheersysteem en een gemakkelijk te onderhouden fotoalbum zal de organisatie vanaf 2013 zelf de website voorzien van nieuwe content. Inmiddels heeft een persoon van de organisatie een cursus gehad zodat hij weet hoe de website bijgewerkt kan worden. Het onderhoud, zoals het installeren van nieuwe versies van WordPress en plug-ins, zal nog wel worden gedaan door Timdehoog.nl.

Deze website is sinds midden 2017 niet meer online.

CMS systeem: WordPress
Plug-ins:
Contact Form 7 / NextGEN gallery

screenshot_jvw2

screenshot_jvw3

screenshot_jvw4