Portfolio – Kaaienloop.nl

In 2017 heb ik de bestaande website van Stichting KaaienLoop vervangen door een nieuwe website. Voortaan maakt de website gebruik van WordPress als CMS met diverse plug-ins. De grafische lay-out is gemaakt door Esther Ketelaars en door mij omgezet naar een thema.

De website wordt beheerd door de organisatie. Zij plaatsen berichten, passen pagina’s aan en voegen nieuwe sponsoren toe. De foto’s worden voorgaan gepubliceerd in een Google Foto album. Er worden namelijk honderden foto’s gemaakt. De dagen na de wedstrijd zorgt dit voor een piek in bezoekersaantallen die anders de website zelf zouden vertragen.

Om af te tellen naar de eerste volgende editie wordt gebruik gemaakt van de plugin Uji Countdown. De vele sponsoren worden gepresenteerd met de plugin Logo Carousel die gemakkelijk beheerd kan worden. Door gebruik te maken van Autoptimize en Smush laad de website lekker snel. Voor statistieken wordt gebruik gemaakt van Jetpack en voor het contactformulier de bekende plugin Contact Form 7. Headers bovenin de website kunnen per pagina ingesteld worden via het CMS.

Bezoek www.kaaienloop.nl

CMS systeem:
WordPress

Thema:
Eigen thema, ontwerp Esther Ketelaars

Plug-ins:
Autoptimize
Contact Form 7
Cookie Notice
Jetpack
Logo Carousel
MailChimp
Responsive Menu
Smush
Uji Countdown
Unique Headers
Widget Contect
Yoast Seo

Screenshot kaaienloop.nl voorpagina.

Screenshot kaaienloop.nl tekstpagina.

Screenshot kaaienloop.nl sponsorpagina.