Portfolio – Regio 13

Regio13.nl is een informatieve website van Stichting Midden Brabant Circuits. Deze op hardlopen gerichtte website toont een overzicht van weg-, cross- en baanwedstrijden in de omgeving. Heel Nederland is opgedeelt in een aantal regio’s. Regio 13 bevat de dorpen en steden rond Breda zoals Oosterhout Nb en Dongen. Naast wedstrijd informatie worden er jaarlijks klassementen gemaakt van de diverse onderdelen zodat deelnemers kunnen zien op welke plek ze staan.

Naast de bezoekerswebsite wordt er gebruik gemaakt van WordPress als Content Managment Systeem zodat de opdrachtgever zelf de website kan beheren. Regio13.nl is geschikt voor alle soorten apparaten. Door verschillende plug-ins te installeren is er functionaliteit toegevoegd aan de website zoals onder andere een contact formulier en fotoalbum.

De opdrachtgever wilde graag dat hij een overzicht van wedstrijden toe kon voegen en dat telkens de wedstrijden die al waren geweest weer onder aan de lijst kwamen te staan. Hiervoor is een plug-in ontwikkeld die het mogelijk maakt meerdere overzichten te maken en deze via shortcodes aan een pagina toe te voegen. Voordat de plug-in is ontwikkeld is onderzoek gedaan of deze plug-in al bestond maar die is niet gevonden.

Bezoek www.regio13.nl

CMS systeem:
WordPress

Thema:
Gorising aangepast via WordPress child theme

Ontwikkelde plug-ins:
Dynamic tables

Bestaande plug-ins:
Admin menu editor
Contact form 7
Easing slider
Nextgen Gallery
NHP Options
Simple Page Sidebars
WP Super Cache

Screenshot Regio13.nl voorpagina.

Screenshot Regio13.nl tekstpagina.