Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op particulieren en bedrijven met commerciële en niet-commerciële doeleinden.

Copyright:
Er wordt veel tijd besteed aan het onderzoeken van problemen en het vinden van oplossingen. Deze oplossingen worden zo uitgebreid en duidelijk mogelijk geschreven zodat bezoekers deze zelf uit kunnen voeren. Om die reden rust er copyright van Timdehoog.nl op de getoonde content.

Het delen van links naar pagina’s of berichten via welk medium dan ook is toegestaan zonder toestemming en wordt zelfs gewaardeerd. Het gebruiken van de getoonde content op een eigen medium is alleen toegestaan met bronvermelding. Wanneer het gebruiken van content met bronvermelding niet mogelijk is mag dit alleen na schriftelijke toestemming via het contactformulier.

Disclaimer:
Timdehoog.nl doet zijn uiterste best om pagina’s en berichten zo duidelijk en uitgebreid mogelijk te schrijven om verwarring te voorkomen. De meeste oplossingen zijn in de praktijk getest door ervaren gebruikers. Schade die ontstaat na het juist of onjuist uitvoeren van de getoonde oplossingen valt niet onder de verantwoordelijkheid van Timdehoog.nl.

Sommige oplossingen zijn alleen geschikt voor gebruikers met meer ervaring. Wanneer bekend zal dit ook bij de oplossing vermeld worden. Als de gebruiker twijfelt over het toepassen van de oplossing wordt geadviseerd contact op te nemen met Timdehoog.nl of met een persoon of bedrijf die meer ervaring heeft.